JOUW AANKOOPMAKELAARS AMERSFOORT

Aankoopmakelaar Amersfoort nodig?

Lokale expertise

Aankoopmakelaar Amersfoort? Met Jouw Aankoopmakelaars kun je veilig en vertrouwd jouw woning kopen in Amersfoort.

Voordeel

Het voordeel is dat jouw aankoopmakelaars zicht hebben op potentiële woningen die (nog) niet zichtbaar zijn op de bekende woningsites. Een belangrijke voorwaarde is dat jij jouw huis verkoopt via een verkoopmakelaar die is aangesloten bij Cribb.

Exclusieve opdracht

Heb je woonwensen en nog geen geschikte woning gevonden? Jouw aankoopmakelaar in Amersfoort kan helpen een woning te vinden. Hiervoor heeft hij of zij een exclusieve opdracht nodig. Dit geldt ook als je al een woning op het oog hebt.
In het veld Woningtype geef je aan wat jouw gewenste woningtype is. Een appartement, huis of beide opties is het vertrekpunt van de zoekopdracht wanneer je nog geen huis op het oog hebt. Zodra een woning voldoet aan jou criteria kan de aankoopmakelaar voor je onderhandelen en je begeleiden bij het koopproces.

Maximaal te besteden bedrag

Voordat je een zoekopdracht geeft is het belangrijk dat jij je maximaal te besteden bedrag kent voor de aanschaf van je woning.

Gewenste regio

Heb je geen woning op het ook, dan weten we dat je zoekt in Amersfoort. In het invulveld ‘Bericht’ kun je aangeven welke plaatsen in de buurt van Amersfoort ook in aanmerking komen.

De eerste stap

Jij meldt jouw opdracht aan via het aanmeldformulier. Als we vragen hebben, dan stellen we die per mail, SMS of WhatsApp. Als de opdracht duidelijk is bepalen we welke aankoopmakelaar die het beste past bij jouw opdracht. We houden je per mail, SMS of WhatsApp op de hoogte van de voortgang.

Kennismaking

Binnen 8 werkuren na ons contact hoor je welke  aankoopmakelaar met jou contact opneemt voor een kennismakingsgesprek.
Het kennismakingsgesprek is het moment om gedetailleerd in te gaan op je wensen.

Wat kost het?

Onze dienstverlening kost je niets. De aankoopmakelaar berekent zijn of haar vergoeding direct aan jou.

Aangesloten bij:

aankoopmakelaar Aalburg jouw aankoopmakelaars

AANMELDEN OPDRACHT

AANKOOPMAKELAAR AMERSFOORT? WIJ HELPEN JE GRAAG!